sunnuntai 11. maaliskuuta 2012

Vartaloanalyysi osa1

Vartaloanalyysin teko aloitetaan ottamalla itsestä kokovartalokuva edestä, sivusta ja takaa. On parasta käyttää kokomustia tyköistuvia vaatteita, jotta vartalon ääriviivat erottuisivat mahdollisimman selkeästi. Kameran on oltava mahdollisimman suorassa, jottei kuva ainakaan paljoa valehtelisi.

Piirrä kuvaan vaakasuorat viivat päälaen kohdalle ja kantapäiden kohdalle (vartalon pituus).
Etsi viivojen puoliväli ja piirrä siihen kolmas viiva.
Puolita osiot ja puolita nämä osiot vielä kerran, jotta saat kahdeksan samankokoista osiota.
Piirrä vielä kaksi pystysuoraa viivaa, jotta saat aikaiseksi yhteensä 16 neliötä.



Tässä on kuvat itsestäni esimerkiksi. Olen poistanut kuvista kaiken ylimääräisen, jotta ne olisivat mahdollisimman selkeitä.
Näistä kuvista käy heti ensimmäisenä selväksi, että jalkani ovat normaalia lyhyemmät. Eli yleensä keskimmäinen poikkiviiva on haaroissa, mulla se löytyy aikalailla lantion yläosasta. Tästä voi heti päätellä ainakin sen, että korot kengissä saan itseni näyttämään sopusuhtaisemmalta.
Vartaloanalyysi paljastaa myös, oletko ns. pääryna, omena, tiimalasi jne. Ja huomioi, että esim. jalkojen pituus tai kuppikoko ei tähän pitäisi vaikuttaa.
Netti on täynnä kaikenlaisia pukeutumisohjeita eri vartalotyypeille ja jos ei omaansa tiedä niin kuvat auttavat kyllä paljon. Oma vartaloni voisi olla vaikka loiva tiimalasi.
Vartalon sivukuva paljastaa armotta myös ryhtiasiat. Omassani ei ole onneksi valittamista. Sen sijaan etu- ja takakuva paljastaa jalkojeni pituuseron, josta en ole ennen tiennyt mitään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti